2009 m. gegužės 15 d., penktadienis

Ką dar galima veikti Protmūšyje?

Na, tarkim taip jau įvyko, kad nespėjote užsiregistruoti. Arba neradote draugų, kurie norėtų su jumis žaisti "vaikiškus žaidimus". Arba tiesiog esate per kuklus jų ieškoti.. Nėra ko nusiminti, nes yra dar begalės dalykų, kuriuos čia galima daryti.
Pirmiausiai, aišku, galvoti klausimus. Rekomenduojama apsilankyti žaidimuose ar peržvelgti klausimus puslapyje www.protmusis.info. Svarbiausia, kad klausimas būtų įdomus ir išmąstomas - jam atsakyti neturi reikėti tik sausų žinių. Pavyzdžiui, klausimas kelintais metais įvyko Salaspilio mūšis netinka, nes atsakymui užtenka žinoti datą. O klausimas - kodėl penkioliktąjį amžių galime laikyti nesėkmingiausiu Lietuvos žirgams? :) - visai tinkamas, nes skatinama pamąstyti.
Sugalvotus klausimus siunčiate adresu pm.klausimai@gmail.com. Už jo pasislėpęs dar vienas žmogelis - atrinkinėjantis klausimus žaidimams. Atmetantis netinkamus ir paliekantis tuos, kurie jam pasirodo atitinkantys reikiamą sudėtingumo lygį bei įdomūs.
Labai reikalingi ir vadybinius - marketinginius gebėjimus norintys išnaudoti žmonės - rėmėjų ieškotojai bei "reklameriai" - populiarinantys Protmūšį bei ieškantys prizų komandų apdovanojimams.
Norintys save išbandyti šou versle kviečiami vesti žaidimą, o technologijų specialistai - būti "didžėjais" - Protmušio metu prie kompiuterio sėdintis žmogus, atsakingas už Protmušio klausimų bei atsakymų parodymą, signalo reguliavimą ir pan.
Literatūrinių gebėjimų turintys gali aprašinėti kovas ir pildyti tinklapį, statistikos studentai - atlikti praktiką atlikdami įvairias protmūšiškas analizes (klausimų, žaidėjų, aktyvumo). O fotografijos ar režisūros asai - gaudyti Protmūšio akimirkas pro objektyvo skylutę ir kurti filmukus internetiniam puslapiui.
Reikalinga nemaža ir darbšti komanda, kuri, kaip galima nuspėti, niekuomet pilna nebūna. Todėl jei vakarais neturi ką veikti visad gali parašyti protmusis@gmail.com. Jei jau ne šiame, tai kitame sezone darbo tikrai atsiras.

Inga Nemiega

P.S. Ir dar vienas klausimas: kodėl krikščioniškame mene Dievas vaizduojamas, o štai musulmoniškame - griežtai ne?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą